Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Pages

MENCARI SHARLINIE

Written By Syafrein Effendiuz on 12/01/08 | Sabtu, Januari 12, 2008


Sharlinie Mohd. Nashar, 5, dilaporkan hilang ketika bermain bersama kakaknya di padang permainan yang terletak kira-kira 200 meter dari rumahnya di No. 29, Jalan PJS2C/11N, Taman Medan, Petaling Jaya.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Arjunaidi Mohamed berkata, mangsa diculik kira-kira pukul 11.30 pagi. Ketika itu mangsa sedang leka bermain bersama kakaknya, Sharliena yang berusia lapan tahun.

Menurut beliau, ketika hilang, mangsa yang mempunyai tiga adik-beradik memakai baju-T dan skirt berwarna biru muda serta selipar warna merah jambu.

Berita-berita pencarian Sharlinie:

11 Januari 2008
Penduduk dakwa nampak 'penculik' Sharlinie
PGA bantu buru suspek culik Sharlinie
Mencari Sharlinie
Tubuh pasukan pencari
Poster Sharlinie diedar
Taman Medan sasaran penculik?
Bapa Nurin kongsi cemas
Puteri UMNO edar poster

10 Januari 2008
Bapa Sharlinie terima banyak SMS
Polis Bukit Aman dan Selangor dikerah buru penculik
Poster mencari Sharlinie pantas diedar, tampal
Sharlinie: Polis tubuh pasukan khas Bukit Aman, Selangor
TV siar fotofit penculik Sharlinie setiap 30 minit - Shahrizat

9 Januari 2008
Polis buru penculik SharlinieIni adalah keratan akhbar dari Utusan Malaysia untuk membantu mencari Sharlinie. Akhbar & Majalah dikelola oleh Syafrein Effendiuz yang juga editor Majalah.Dompas.net, Dompas Network, dan Artikel Sentral. Dia juga mengelola beberapa blog: Catatan Sekilas, Perkahwinan, Tokoh, Usahawan Maya, Cyber Ilmu, Riau, Banners to click!, Making money from home just got easier, dan lain-lain. Dia kini bekerjasama dengan Zubli Zainordin pengasas Sains dan Seni Jaya Diri, pengarang blog Total Happiness dan pengelola Book Project blog.